Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Sous vide, a culinary technique for improving quality of food products: A review
 
 
Titel: Sous vide, a culinary technique for improving quality of food products: A review
Auteur: Kathuria, Deepika
Dhiman, Anju K.
Attri, Surekha
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's 57-68
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland