Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional values, beneficial effects, and food applications of broccoli (Brassica oleracea var. italica Plenck)
 
 
Titel: Nutritional values, beneficial effects, and food applications of broccoli (Brassica oleracea var. italica Plenck)
Auteur: Li, Hang
Xia, Yu
Liu, Hong-Yan
Guo, Huan
He, Xiao-Qin
Liu, Yi
Wu, Ding-Tao
Mai, Ying-Hui
Li, Hua-Bin
Zou, Liang
Gan, Ren-You
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's 288-308
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland