Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Rosmarinic acid - From bench to valuable applications in food industry
 
 
Titel: Rosmarinic acid - From bench to valuable applications in food industry
Auteur: Marchev, Andrey S.
Vasileva, Liliya V.
Amirova, Kristiana M.
Savova, Martina S.
Koycheva, Ivanka K.
Balcheva-Sivenova, Zhivka P.
Vasileva, Siyana M.
Georgiev, Milen I.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's 182-193
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland