Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Applications of by-products from the olive oil processing: Revalorization strategies based on target molecules and green extraction technologies
 
 
Titel: Applications of by-products from the olive oil processing: Revalorization strategies based on target molecules and green extraction technologies
Auteur: Otero, Paz
Garcia-Oliveira, P.
Carpena, M.
Barral-Martinez, M.
Chamorro, F.
Echave, J.
Garcia-Perez, P.
Cao, Hui
Xiao, Jianbo
Simal-Gandara, J.
Prieto, M.A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1084-1104
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland