Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Seaweed fermentation within the fields of food and natural products
 
 
Titel: Seaweed fermentation within the fields of food and natural products
Auteur: Reboleira, João
Silva, Susana
Chatzifragkou, Afroditi
Niranjan, Keshavan
Lemos, Marco F.L.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1056-1073
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland