Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 88 gevonden artikelen
 
 
  On the human taste perception: Molecular-level understanding empowered by computational methods
 
 
Titel: On the human taste perception: Molecular-level understanding empowered by computational methods
Auteur: Pallante, Lorenzo
Malavolta, Marta
Grasso, Gianvito
Korfiati, Aigli
Mavroudi, Seferina
Mavkov, Bojan
Kalogeras, Athanasios
Alexakos, Christos
Martos, Vanessa
Amoroso, Daria
di Benedetto, Giacomo
Piga, Dario
Theofilatos, Konstantinos
Deriu, Marco A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 445-459
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland