Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Food-grade lactic acid bacteria and probiotics as a potential protective tool against erythrotoxic dietary xenobiotics
 
 
Titel: Food-grade lactic acid bacteria and probiotics as a potential protective tool against erythrotoxic dietary xenobiotics
Auteur: Cuevas-González, Paúl F.
Peredo-Lovillo, Audry
Castro-López, Cecilia
Vallejo-Cordoba, Belinda
González-Córdova, Aarón F.
García, Hugo S.
Hernández-Mendoza, Adrián
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1041-1055
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland