Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Evolution of okara from waste to value added food ingredient: An account of its bio-valorization for improved nutritional and functional effects
 
 
Titel: Evolution of okara from waste to value added food ingredient: An account of its bio-valorization for improved nutritional and functional effects
Auteur: Feng, Jing-Yu
Wang, Rui
Thakur, Kiran
Ni, Zhi-Jing
Zhu, Yun-Yang
Hu, Fei
Zhang, Jian-Guo
Wei, Zhao-Jun
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 669-680
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland