Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Effect of withering process on the evolution of phenolic acids in winegrapes: A systematic review
 
 
Titel: Effect of withering process on the evolution of phenolic acids in winegrapes: A systematic review
Auteur: Scalzini, Giulia
Giacosa, Simone
Río Segade, Susana
Paissoni, Maria Alessandra
Rolle, Luca
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 545-558
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland