Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Destabilisation and stabilisation of anthocyanins in purple-fleshed sweet potatoes: A review
 
 
Titel: Destabilisation and stabilisation of anthocyanins in purple-fleshed sweet potatoes: A review
Auteur: Huang, Yongxia
Zhou, Siyuan
Zhao, Guohua
Ye, Fayin
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1141-1154
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland