Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Hen egg yolk in food industry - A review of emerging functional modifications and applications
 
 
Titel: Hen egg yolk in food industry - A review of emerging functional modifications and applications
Auteur: Li, Junhua
Zhai, Jiali
Gu, Luping
Su, Yujie
Gong, Lin
Yang, Yanjun
Chang, Cuihua
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 115 () nr. C pagina's 12-21
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland