Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Starch-based food matrices containing protein: Recent understanding of morphology, structure, and properties
 
 
Titel: Starch-based food matrices containing protein: Recent understanding of morphology, structure, and properties
Auteur: Zhang, Binjia
Qiao, Dongling
Zhao, Siming
Lin, Qinlu
Wang, Jing
Xie, Fengwei
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's 212-231
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland