Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Application of cold plasma technology in the food industry and its combination with other emerging technologies
 
 
Titel: Application of cold plasma technology in the food industry and its combination with other emerging technologies
Auteur: Ucar, Yilmaz
Ceylan, Zafer
Durmus, Mustafa
Tomar, Oktay
Cetinkaya, Turgay
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's 355-371
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland