Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Applications of nanocellulosic products in food: Manufacturing processes, structural features and multifaceted functionalities
 
 
Titel: Applications of nanocellulosic products in food: Manufacturing processes, structural features and multifaceted functionalities
Auteur: Li, Ziqian
Zhang, Yan
Anankanbil, Sampson
Guo, Zheng
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's 277-300
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland