Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 33 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of milk kefir and water kefir: Physical, chemical, microbiological and functional properties
 
 
Titel: A comparison of milk kefir and water kefir: Physical, chemical, microbiological and functional properties
Auteur: Guzel-Seydim, Zeynep B.
Gökırmaklı, Çağlar
Greene, Annel K.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 113 () nr. C pagina's 42-53
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 33 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland