Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 66 gevonden artikelen
 
 
  The potentials and challenges of using microalgae as an ingredient to produce meat analogues
 
 
Titel: The potentials and challenges of using microalgae as an ingredient to produce meat analogues
Auteur: Fu, Yunlei
Chen, Tianpeng
Chen, Stephenie Hiu Yuet
Liu, Bin
Sun, Peipei
Sun, Han
Chen, Feng
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's 188-200
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland