Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 66 gevonden artikelen
 
 
  The advances of characterization and evaluation methods for the compatibility and assembly structure stability of food soft matter
 
 
Titel: The advances of characterization and evaluation methods for the compatibility and assembly structure stability of food soft matter
Auteur: Zhang, Qian
Wu, Kao
Qian, Hong
Ramachandran, Bhagyalakshmi
Jiang, Fatang
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's 753-763
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland