Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Review of recent advances in the preparation, properties, and applications of high internal phase emulsions
 
 
Titel: Review of recent advances in the preparation, properties, and applications of high internal phase emulsions
Auteur: Gao, Hongxia
Ma, Li
Cheng, Ce
Liu, Junping
Liang, Ruihong
Zou, Liqiang
Liu, Wei
McClements, David Julian
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's 36-49
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland