Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 66 gevonden artikelen
 
 
  An update on the nutritional, functional, sensory characteristics of soy products, and applications of new processing strategies
 
 
Titel: An update on the nutritional, functional, sensory characteristics of soy products, and applications of new processing strategies
Auteur: Cai, Jia-Shen
Feng, Jing-Yu
Ni, Zhi-Jing
Ma, Run-Hui
Thakur, Kiran
Wang, Shaoyun
Hu, Fei
Zhang, Jian-Guo
Wei, Zhao-Jun
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's 676-689
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland