Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Emerging non-thermal technologies for decontamination of Salmonella in food
 
 
Titel: Emerging non-thermal technologies for decontamination of Salmonella in food
Auteur: Kaavya, Rathnakumar
Pandiselvam, R.
Abdullah, S.
Sruthi, N.U.
Jayanath, Yasendra
Ashokkumar, C.
Chandra Khanashyam, Anandu
Kothakota, Anjineyulu
Ramesh, S.V.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's 400-418
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland