Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 62 gevonden artikelen
 
 
  The effects of sugar alcohols on rheological properties, functionalities, and texture in baked products – A review
 
 
Titel: The effects of sugar alcohols on rheological properties, functionalities, and texture in baked products – A review
Auteur: Ding, Shiyong
Yang, Jun
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's 670-679
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland