Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Starch modification with phenolics: methods, physicochemical property alteration, and mechanisms of glycaemic control
 
 
Titel: Starch modification with phenolics: methods, physicochemical property alteration, and mechanisms of glycaemic control
Auteur: Xu, Tao
Li, Xiaoxi
Ji, Shengyang
Zhong, Yongheng
Simal-Gandara, Jesus
Capanoglu, Esra
Xiao, Jianbo
Lu, Baiyi
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's 12-26
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland