Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Recent advantage of interactions of protein-flavor in foods: Perspective of theoretical models, protein properties and extrinsic factors
 
 
Titel: Recent advantage of interactions of protein-flavor in foods: Perspective of theoretical models, protein properties and extrinsic factors
Auteur: Zhang, Jian
Kang, Dacheng
Zhang, Wangang
Lorenzo, Jose M.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's 405-425
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland