Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Inter-relationships between composition, physicochemical properties and functionality of lecithin ingredients
 
 
Titel: Inter-relationships between composition, physicochemical properties and functionality of lecithin ingredients
Auteur: Bot, Francesca
Cossuta, Daniel
O'Mahony, James A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's 261-270
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland