Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Functionalization of bovine whey proteins by dietary phenolics from molecular-level fabrications and mixture-level combinations
 
 
Titel: Functionalization of bovine whey proteins by dietary phenolics from molecular-level fabrications and mixture-level combinations
Auteur: Wu, Gang
Hui, Xiaodan
Gong, Xi
Tran, Khan Nhu
Stipkovits, Letitia
Mohan, Maneesha S.
Brennan, Margaret A.
Brennan, Charles S.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's 107-119
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland