Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Process viscometry for the food industry
 
 
Titel: Process viscometry for the food industry
Auteur: Cullen, P.J.
Duffy, A.P.
O'Donnell, C.P.
O'Callaghan, D.J.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 11 (2000) nr. 12 pagina's 7 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland