Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound as an emerging technology for the elimination of chemical contaminants in food: A review
 
 
Titel: Ultrasound as an emerging technology for the elimination of chemical contaminants in food: A review
Auteur: Yuan, Shaofeng
Li, Changjian
Zhang, Yichi
Yu, Hang
Xie, Yunfei
Guo, Yahui
Yao, Weirong
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's 374-385
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland