Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Review on factors affecting and control of post-acidification in yoghurt and related products
 
 
Titel: Review on factors affecting and control of post-acidification in yoghurt and related products
Auteur: Deshwal, Gaurav Kr
Tiwari, Swati
Kumar, Ajay
Raman, Rakesh Kumar
Kadyan, Saurabh
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's 499-512
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland