Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Impact of ultrasound, microwaves and high-pressure processing on food components and their interactions
 
 
Titel: Impact of ultrasound, microwaves and high-pressure processing on food components and their interactions
Auteur: Li, Shuyi
Zhang, Rui
Lei, Dan
Huang, Yuqi
Cheng, Shuiyuan
Zhu, Zhenzhou
Wu, Zhilin
Cravotto, Giancarlo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's 1-15
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland