Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Gas cell opening in bread dough during baking
 
 
Titel: Gas cell opening in bread dough during baking
Auteur: Grenier, David
Rondeau-Mouro, Corinne
Dedey, Kossigan Bernard
Morel, Marie-Hélène
Lucas, Tiphaine
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's 482-498
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland