Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Proteins from microalgae for the stabilization of fluid interfaces, emulsions, and foams
 
 
Titel: Proteins from microalgae for the stabilization of fluid interfaces, emulsions, and foams
Auteur: Bertsch, Pascal
Böcker, Lukas
Mathys, Alexander
Fischer, Peter
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 326-342
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland