Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Nuclear magnetic resonance as an analytical tool for monitoring the quality and authenticity of dairy foods
 
 
Titel: Nuclear magnetic resonance as an analytical tool for monitoring the quality and authenticity of dairy foods
Auteur: Balthazar, Celso F.
Guimarães, Jonas T.
Rocha, Ramon S.
Pimentel, Tatiana C.
Neto, Roberto P.C.
Tavares, Maria Inês B.
Graça, Juliana S.
Alves Filho, Elenilson G.
Freitas, Mônica Q.
Esmerino, Erick A.
Granato, Daniel
Rodrigues, Sueli
Raices, Renata S.L.
Silva, Marcia C.
Sant’Ana, Anderson S.
Cruz, Adriano G.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 84-91
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland