Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Benefits, deleterious effects and mitigation of methylglyoxal in foods: A critical review
 
 
Titel: Benefits, deleterious effects and mitigation of methylglyoxal in foods: A critical review
Auteur: Zheng, Jie
Guo, Hongyang
Ou, Juanying
Liu, Pangzhan
Huang, Caihuan
Wang, Mingfu
Simal-Gandara, Jesus
Battino, Maurizio
Jafari, Seid Mahdi
Zou, Liang
Ou, Shiyi
Xiao, Jianbo
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's 201-212
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland