Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Probiotic non-dairy frozen dessert: Technological and sensory aspects and industrial challenges
 
 
Titel: Probiotic non-dairy frozen dessert: Technological and sensory aspects and industrial challenges
Auteur: Pimentel, Tatiana Colombo
Gomes de Oliveira, Louise Iara
Carvalho de Souza, Rafaela
Magnani, Marciane
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's 381-388
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland