Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant potential of nature's “something blue”: Something new in the marriage of biological activity and extraction methods applied to C-phycocyanin
 
 
Titel: Antioxidant potential of nature's “something blue”: Something new in the marriage of biological activity and extraction methods applied to C-phycocyanin
Auteur: Fratelli, Camilly
Burck, Monize
Amarante, Marina Campos Assumpção
Braga, Anna Rafaela Cavalcante
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's 309-323
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland