Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Jackfruit starch: Composition, structure, functional properties, modifications and applications
 
 
Titel: Jackfruit starch: Composition, structure, functional properties, modifications and applications
Auteur: Zhang, Yutong
Li, Bo
Xu, Fei
He, Shuzhen
Zhang, Yanjun
Sun, Lijun
Zhu, Kexue
Li, Shize
Wu, Gang
Tan, Lehe
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's 268-283
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland