Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Decarbonisation of food manufacturing by the electrification of heat: A review of developments, technology options and future directions
 
 
Titel: Decarbonisation of food manufacturing by the electrification of heat: A review of developments, technology options and future directions
Auteur: Atuonwu, James
Tassou, Savvas
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's 168-182
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland