Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
 
  A review of recent progress on high internal-phase Pickering emulsions in food science
 
 
Titel: A review of recent progress on high internal-phase Pickering emulsions in food science
Auteur: Abdullah,
Weiss, Jochen
Ahmad, Talha
Zhang, Cen
Zhang, Hui
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's 91-103
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland