Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Application of food texture to moderate oral processing behaviors and energy intake
 
 
Titel: Application of food texture to moderate oral processing behaviors and energy intake
Auteur: Bolhuis, Dieuwerke P.
Forde, CiarĂ¡n G.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's 445-456
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland