Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
 
  The use of emergent technologies to extract added value compounds from grape by-products
 
 
Titel: The use of emergent technologies to extract added value compounds from grape by-products
Auteur: Coelho, M.C.
Pereira, R.N.
Rodrigues, A.S.
Teixeira, J.A.
Pintado, M.E.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's 182-197
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland