Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Food policy, nutrition and nutraceuticals in the prevention and management of COVID-19: Advice for healthcare professionals
 
 
Titel: Food policy, nutrition and nutraceuticals in the prevention and management of COVID-19: Advice for healthcare professionals
Auteur: Ayseli, Yasemin Ipek
Aytekin, Nazli
Buyukkayhan, Derya
Aslan, Ismail
Ayseli, Mehmet Turan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 105 () nr. C pagina's 186-199
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland