Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Advanced properties of gluten-free cookies, cakes, and crackers: A review
 
 
Titel: Advanced properties of gluten-free cookies, cakes, and crackers: A review
Auteur: Xu, Jingwen
Zhang, Yiqin
Wang, Weiqun
Li, Yonghui
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 200-213
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 34 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland