Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Modification of food macromolecules using dynamic high pressure microfluidization: A review
 
 
Titel: Modification of food macromolecules using dynamic high pressure microfluidization: A review
Auteur: Guo, Xiaojuan
Chen, Mingshun
Li, Yuting
Dai, Taotao
Shuai, Xixiang
Chen, Jun
Liu, Chengmei
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 223-234
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland