Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Electron spin resonance as a tool to monitor the influence of novel processing technologies on food properties
 
 
Titel: Electron spin resonance as a tool to monitor the influence of novel processing technologies on food properties
Auteur: Barba, Francisco J.
Roohinejad, Shahin
Ishikawa, Kenji
Leong, Sze Ying
El-Din A Bekhit, Alaa
Saraiva, Jorge A.
Lebovka, Nikolai
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's 77-87
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland