Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 126 gevonden artikelen
 
 
  Comparisons of viscous properties of oat and guar gum and the effects of these and oat bran on glycemic index
 
 
Titel: Comparisons of viscous properties of oat and guar gum and the effects of these and oat bran on glycemic index
Auteur:
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 1 (1990) nr. C pagina's 1 p.
Jaar: 1990
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 126 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland