Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Utilizing unique properties of caseins and the casein micelle for delivery of sensitive food ingredients and bioactives
 
 
Titel: Utilizing unique properties of caseins and the casein micelle for delivery of sensitive food ingredients and bioactives
Auteur: Ranadheera, C.S.
Liyanaarachchi, W.S.
Chandrapala, Jayani
Dissanayake, Muditha
Vasiljevic, Todor
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 57 () nr. PA pagina's 178-187
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland