Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
 
  2. Genetically modified food crops and their contribution to human nutrition and food quality
 
 
Titel: 2. Genetically modified food crops and their contribution to human nutrition and food quality
Auteur: Bouis, Howarth E.
Chassy, Bruce M.
Ochanda, James O.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 14 (2003) nr. 5-8 pagina's 19 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland