Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Genetic variations associated with the soapy flavor perception in Gorgonzola PDO cheese
 
 
Titel: Genetic variations associated with the soapy flavor perception in Gorgonzola PDO cheese
Auteur: Concas, Maria Pina
Piochi, Maria
Cabrino, Giorgia
Colaianni, Alessia
Nardone, Giuseppe Giovanni
Gasparini, Paolo
Torri, Luisa
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland