Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Cross-modal effect of capsaicin and pepper oleoresin on the enhancement of saltiness perception in a NaCl model solution
 
 
Titel: Cross-modal effect of capsaicin and pepper oleoresin on the enhancement of saltiness perception in a NaCl model solution
Auteur: Wang, Yang
Zhong, Kui
Shi, Bolin
Wang, Houyin
Liu, Longyun
Zhang, LuLu
Zhao, Lei
Gao, Haiyan
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland