Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Sensory acceptability of new plant protein meat substitutes
 
 
Titel: Sensory acceptability of new plant protein meat substitutes
Auteur: Cordelle, Sylvie
Redl, Andreas
Schlich, Pascal
Verschenen in: Food quality and preference
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland